МИКРОВАЛНИ ЗА ВГРАДУВАЊЕ

 • Цена: 8,299 ден.
  Производител: MAX
  залиха
 • Цена: 9,599 ден.
  Производител: MAX
  залиха
 • Цена: 14,499 ден.
  Смарт цена: 10,999 ден.
  Производител: ZANUSSI
  залиха
 • Цена: 14,999 ден.
  Смарт цена: 13,499 ден.
  Производител: ELECTROLUX
  залиха
 • Цена: 14,999 ден.
  Смарт цена: 13,999 ден.
  Производител: WHIRLPOOL
  залиха
 • Цена: 16,999 ден.
  Смарт цена: 12,899 ден.
  Производител: HOTPOINT-ARISTON
  залиха
 • Цена: 17,990 ден.
  Смарт цена: 16,790 ден.
  Производител: GORENJE
  залиха