Техномаркет - ФИЛТЕР ЗА ROWENTA XD6060 FO ACTIVE CARBONE

ФИЛТЕР ЗА ROWENTA XD6060 FO ACTIVE CARBONE


Производител: ROWENTA
Шифра: 1545649
Достапност: залиха
Цена:
1,099 ден.

ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧ АКТИВЕН ЈАГЛЕРОДЕН ВОДОРОД ПРОЧИСТУВАЊЕ НА -ЧАД, МИРИСИ,ХЕМИСКИ ЗАГАДУВАЧИ (PVCs)

Слични производи