Техномаркет - TEFAL B3057502 ТАВА

TEFAL B3057502 ТАВА


Производител: TEFAL
Шифра: 5008711
Достапност: залиха
Редовна Цена:
3,199 ден.

SMART цена:
2,199 ден.

ТАВА ДИЈАМЕТАР 36 СМ ЕДИНСТВЕНА TERMO SPOT ТЕХНОЛОГИЈА, ТЕФЛОНСКА ОБЛОГА КОЈА ОБЕЗБЕДУВА НЕЛЕПЛИВОСТ ТЕРМО-SPOT® ТОПЛИНСКИ ИНДИКАТОР КОЈ УКАЖУВА НА ИДЕАЛНАТА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГОТВЕЊЕ ЦРН НАДВОРЕШЕН СЛОЈ СООДВЕТЕН ИЗВОР НА ТОПЛИНА: ГАС, ЕЛЕКТРИЧЕН, КЕРАМИЧКИ TEFAL БРЕНДОТ И НЕЛЕПЛИВИТЕ ПРЕМАЗИ СЕ СОСЕМА БЕЗБЕДНИ ЗА ЧОВЕЧКОТО ТЕЛО И ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА. ТИЕ НЕ СОДРЖАТ PFOA (ПЕРФЛУОРООКТАНСКА КИСЕЛИНА), ОЛОВО И КАДМИУМ.

Слични производи