Техномаркет - ARISTON VLS EVO-80 EU БОЈЛЕР

ARISTON VLS EVO-80 EU БОЈЛЕР

-7%

Производител: ARISTON THERMO S.P.A.
Шифра: 739781
Достапност: залиха
Редовна Цена:
15,999 ден.

SMART цена:
14,999 ден.

БОЈЛЕР КАПАЦИТЕТ: 80 Л МОЌНОСТ: 1,5 KW НАПОН: 230 V ГРЕЕЊЕ (ГРЕЕЊЕ DT = 45 ° C): 135 МИНУТИ МАКСИМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: 80 ° C МАКСИМАЛЕН ПРИТИСОК 8 БАРИ ТЕЖИНА: 26 КГ ДИМЕНЗИИ: 1066 × 506 × 270 MM ДВОЈНА СТРУКТУРА НА РЕЗЕРВОАРОТ И БРЗО ЗАГРЕВАЊЕ ДИСПЛЕЈ ЗА ЛЕСНА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА СУПЕР ТИВКО ЗАГРЕВАЊЕ НА ВОДАТА. ABS 2.0 БЕЗБЕДНОСЕН СИСТЕМ ВО СЛУЧАЈ НА ОТКАЖУВАЊЕ НА СИСТЕМОТ ЗА НАПОЈУВАЊЕ ИЛИ ВОДА ДВОЕН РЕЗЕРВОАР ЕМАЈЛИРАН СО ТИТАНИУМ ЗА ПОГОЛЕМА ТРАЈНОСТ ФЛЕКСИБИЛНА ИНСТАЛАЦИЈА (ВЕРТИКАЛНА ИЛИ ХОРИЗОНТАЛНА)

Слични производи