Техномаркет - ПРОЧИСТУВАЧ WINIX P-150

ПРОЧИСТУВАЧ WINIX P-150


Производител: WINIX
Шифра: 739797
Достапност:
Цена:
12,999 ден.

ПОВРШИНА (ПОТВРДЕНА ОД AHAM) 15М2 МАКСИМАЛНА ПОВРШИНА 33М2 ПАМЕТЕН СЕНЗОР ИНДЕКС (ПРАВ/ПОЛЕН/ЧАД) 98/103/98 БРЗИНИ НА ВЕНТИЛАТОР 4 (СПОРА, СРЕДНА, БРЗА, ТУРБО) ПРОТОК НА ВОЗДУХ 42/78/120/168 M3/H НИВО НА БУЧАВА 26/35/43/52 DB ТИП НА МОТОР BLDC (БЕЗ ЧЕТКИЦИ, ПОТИВОК, ДОЛГ ВЕК НА ЖИВОТ) VOC СЕНЗОР(VOLATILE ORGANIC COMPOUNDS, СЕНЗОР ЗА МИРИСИ И ХЕМИКАЛИИ) МОЌНОСТ 4/6/10/40 W РЕЖИМ НА РАБОТА РАЧЕН, АВТОМАТСКИ – ДЕНСКИ/НОЌЕН. АВТОМАТСКИОТ Е БАЗИРАН НА VOC СЕНЗОР КОЈ РЕАГИРА НА РАЗНИ МИРИСИ И ХЕМИКАЛИИ ПРОМЕНА НА HEPA ФИЛТЕР 1 ГОДИНА ПРОМЕНА НА ПРЕФИЛТЕР 3 МЕСЕЦИ (ПАКУВАЊЕТО ВКЛУЧУВА 1 HEPA ФИЛТЕРОТ И 4 ПРЕФИЛТРИ ОД АКТИВЕН ЈАГЛЕН) БОЈА БЕЛА СО ЦРН ПАНЕЛ. НАПОЈУВАЊЕ 220V СЕРТИФИКАТИ AHAM, ECARF, ALLERGY.UK, ROHS, CE, CALIFORNIA ARB

Слични производи