Техномаркет - ФИЛТЕР ЗА WINIX P150

ФИЛТЕР ЗА WINIX P150


Производител: WINIX
Шифра: 739931
Достапност: залиха
Цена:
3,399 ден.

КОМБИНИРАН ФИЛТЕР (АКТИВЕН ЈАГЛЕН ПРЕД-ФИЛТЕР, ХЕПА) ГО ИСПОЛНУВА ПОТРЕБНОТО ПРОЧИСТУВАЊЕ СО НИЗА ЗАСИЛУВАЧИ. TRUE HEPA ЗА МИКРОСКОПСКИ ЧЕСТИЧКИ- ФИЛТРИРАЊЕ ДО 99,97% НЕУТРАЛИЗИРАЊЕ НА ВИРУСИ, БАКТЕРИИ, ЧАД, ПРАШИНА,МИКРОРГАНИЗМИ И ДРУГО

Слични производи