Техномаркет - МИНИ ПРОЧИСТУВАЧ BIFOXS CAR PURIFIER BIW-16

МИНИ ПРОЧИСТУВАЧ BIFOXS CAR PURIFIER BIW-16


Производител: SHENZHEN SILVER BASIS TECHNOLOGY CO.,LTD
Шифра: 740091
Достапност: залиха
Цена:
5,899 ден.

-УПРАВУВАЊЕ СО ГЕСТ НА РАКА ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА ШТЕТНИ ГАСОВИ ЈОНИЗИРАЊЕ НА ПМ2.5 ЧЕСТИЧКИ АНЈОН И ПЛАЗМА ПРОЧИСТУВАЊЕ 98% СТЕРИЛИЗАЦИЈА ДО 10М3 ПРОСТОР - ПОГОДНО ЗА УПОТРЕБА ВО АВТОМОБИЛ/ДОМА

Слични производи