Техномаркет - KRUPS GVS-241 АПАРАТ ЗА СЛАДОЛЕД

KRUPS GVS-241 АПАРАТ ЗА СЛАДОЛЕД


Производител: KRUPS
Шифра: 740493
Достапност:
Редовна Цена:
6,099 ден.

SMART цена:
4,799 ден.

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ СЛАДОЛЕД ЛЕСНО ПОДГОТВУВАЊЕ НА ГОЛЕМИ КОЛИЧИНИ НА ВКУСЕН СЛАДОЛЕД, ШЕРБЕТ И ЗАМРЗНАТ ЈОГУРТ КАПАЦИТЕТ ОД 1Л. ПРОВЕРKA НА ТЕКОТ НА ПОДГОТОВКАТА НА ДИГИТАЛЕН ЕКРАН И ЗВУЧЕН СИГНАЛ КОГА Е ПОДГОТВЕН СЛАДОЛЕДОТ.

Слични производи