ФИЛТЕР ЗА WINIX U300


Производител: WINIX
Шифра: 740867
Достапност:
Цена:
3,999 ден.

СЕТ ОД ФИЛТРИ СПАКУВАНИ ВО ПЛАСТИЧНА КАСЕТА. СЕТОТ СЕ СОСТОИ ОД ПРЕФИЛТЕР ТРЕТИРАН СО АНТИБАКТЕРИСКА CLEANCEL ТЕХНОЛОГИЈА. ХЕПА ФИЛТЕР СО ЕФИКАСНОСТ ОД 99,97%. ПРЕМИУМ ФИЛТЕР СО ГУСТ АКТИВЕН ЈАГЛЕН ВО ГРАНУЛИ (AOC, ADVANCED ODOR CONTROL). СЕТОТ НА ФИЛТРИ/КАСЕТАТА СЕ МЕНУВА НА 1 ГОДИНА ДОКОЛКУ УРЕДОТ РАБОТЕЛ ЦЕЛА ГОДИНА И НОРМАЛНА ЗАГАДЕНОСТ.

Слични производи