Техномаркет - ПРОЧИСТУВАЧ BLUEAIR CLASSIC 280I

ПРОЧИСТУВАЧ BLUEAIR CLASSIC 280I


Производител: BLUEAIR
Шифра: 740984
Достапност: залиха
Цена:
31,999 ден.

ПРОЧИСТУВАЧ ЗА ВОЗДУХ ОПТИМАЛНА ПОВРШИНА НА ПРОЧИСТУВАЊЕ-26 М2 ПРОМЕНА НА ВОЗДУХОТ ВО ОПТИМАЛНАТА ПРЕДВИДЕНА ПОВРШИНА ЗА ЕДЕН ЧАС-5 ПАТИ ЗАДРЖУВАЊЕ НА ШТЕТНИ МАТЕРИИ- ПОЛЕН-340 М3/Ч ЧАД-306 М3/Ч ПРАШИНА-306 М3/Ч МИРИСИ, АЛЕРГЕНИ, МУВЛА И ДРУГИ ШТЕТНИ МАТЕРИИ МОЌ НА ЗАДРЖУВАЊЕ НА ШТЕТНИ ЧЕСТИЧКИ ДО 99% МОЌ НА АБСОРБЦИЈА НА ФИЛТЕР- ДО 0,1 МИКРОН НА СУПСТАНЦИЈА ДИМЕНЗИИ-530/440/210 WIFI КОНЕКЦИЈА СО УРЕДОТ-КОМПАТИБИЛЕН СО 802.11 B/G/N ROUTER ON 2.4 GHZ WI-FI NETWORK BAND.NETWORK SECURITY, OPEN,WEP,WPA,WPA2 ИНДИКАТОР ЗА ФИЛТЕР ТРИ НИВОА НА РАБОТА НИВО НА БУЧНОСТ-ОД 32-54 ДЕЦИБЕЛИ ИДЕАЛЕН ЗА ДОМАШНИ УСЛОВИ, ДЕТСКИ СОБИ, СПАЛНИ, СОБИ КАДЕ ШТО СЕ ПУШИ, КАНЦЕЛАРИИ, ОРДИНАЦИИ, РЕСТОРАНИ.

Слични производи