Техномаркет - ПРОЧИСТУВАЧ BLUEAIR 203 SLIM

ПРОЧИСТУВАЧ BLUEAIR 203 SLIM


Производител: BLUEAIR
Шифра: 741019
Достапност: залиха
Цена:
19,699 ден.

ОПТИМАЛНА ПРЕДВИДЕНА ПОВРШИНА 22 М2 ПРОМЕНА НА ВОЗДУХОТ ЗА ЕДЕН ЧАС ВО ПРЕДВИДЕНАТА ОПТИМАЛНА ПОВРШИНА-5 ПАТИ AIRFLOW 60 - 170М3 НА ЧАС ПРОЧИСТУВАЊЕ НА: ЧАД-263 M3 НА ЧАС ПРАШИНА-263 M3 НА ЧАС ПОЛЕН-263 M3 НА ЧАС ПОТРОШУВАЧКА - 20 - 74 W УПОТРЕБА НА СТАНДАРДЕН УС ИЗЛЕЗ: 120VAC, 60HZ НИВО НА БУЧАВОСТ 32 - 56 ДБ, ЕЛЕКТРОНСКИ СЕНЗОР, ДАЛЕЧИНСКО, ОПЦИИ ЗА КОНТРОЛА НА БРЗИНАТА 1 - 2 - 3 ИЗЛЕЗ НА ВОЗДУХ ОД ГОРНАТА СТРАНА СТРАНИЧЕН И ЗАДЕН ВЛЕЗ НА ВОЗДУХ КАПАЦИТЕТ НА ПРОЧИСТУВАЊЕ-235 М3 НА ЧАС

Слични производи