Техномаркет - ПРОЧИСТУВАЧ GOCLEVER CRISTALAIR ADVANCED

ПРОЧИСТУВАЧ GOCLEVER CRISTALAIR ADVANCED


Производител: GOCLEVER
Шифра: 741054
Достапност: залиха
Цена:
9,999 ден.

ПРЕДВИДЕНА ПОВРШИНА НА ПРОЧИСТУВАЊЕ- ОД 20-40 М2 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ-МОЌНОСТ: 60 W ПЕТКРАТЕН СИСТЕМ НА ПРОЧИСТУВАЊЕ - PENTA SHIELD ЕЛЕКТРОСТАТИЧКИ ПЛАЗМА ФИЛТЕР , ХЕПА ФИЛТЕР, ФИЛТЕР СО АКТИВЕН JАГЛЕН, НЕТКАЕН ФИЛТЕР (МАКРОМОЛЕКУЛАРЕН), ФОТОКАТАЛИТИЧКИ ВГРАДЕНА UV ЛАМБА КОJА ГИ НЕУТРАЛИЗИРА ВИРУСИТЕ И МИКРООРГАНИЗМИТЕ И ГО СПРЕЧУВА НИВНОТО РАЗМНОЖУВАЊЕ МОЌ НА ПРОЧИСТУВАЊЕ 280 M3 / H ПРОМЕНА НА ВОЗДУХОТ ВО ОПТИМАЛНАТА ПОВРШИНА- 5 ПАТИ JОНИЗАЦИJА НА ВОЗДУХОТ: 5 МИЛИОНИ JОНИ / CM3 ВГРАДЕН ТАJМЕР СЕНЗОР ИНДИКАТОР ЗА ПРОМЕНА НА ФИЛТЕР ИНДИКАТОР ЗА ПРИСУСТВО НА PM2 ЧЕСТИЧКИ И ЗА НИВО НА ЗАГАДЕНОСТ НА ВОЗДУХОТ ВО ПРОСТОРИJАТА НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИJА ЗА УСПЕШНО ЕЛИМИНИРАЊЕ НА 99,97% ОД ШТЕТНИТЕ ЧЕСТИЧКИ- ПРАШИНА, ЧАД, МИРИСИ, МУВЛА, ГРИНИ, АЛЕРГЕНИ, БАКТЕРИИ, ВИРУСИ, ХЕМИСКИ СУПСТАНЦИИ, ГАСОВИ, ФОРМАЛДЕХИД, PM2 ЧЕСТИЧКИ ПРЕПОРАКА ЗА ПРОМЕНА НА ФИЛТЕРОТ- ПО ШЕСТ МЕСЕЦИ 24-ЧАСОВНО КОРИСТЕЊЕ

Слични производи