FILTER PARTICLE+CARBON FOR BLUE AIR 221


Производител: BLUE AIR
Шифра: 741140
Достапност: залиха
Цена:
3,649 ден.

Смарт цена:
2,919 ден.

ОВОЈ КОМБИНИРАН ФИЛТЕР ГО ВПИВА БУКВАЛНО СЕКОЈ ЗАГАДУВАЧ ВО ВОЗДУХОТ, ДО НАЈСИТНИОТ ВИРУС : ПОЛЕН, ПРАШИНА, МИЛЕНИЧИЊА, СПОРИ НА МУВЛА, АЛЕРГЕНИ И БАКТЕРИИ. ВИСОКАТА КОЛИЧИНА НА ВГРАДЕН АКТИВЕН ЈАГЛЕН ЕЛИМИНИРА ЧАД, МИРИСИ, ГАСОВИ И VOC ЗА МНОГУ БРЗО ВРЕМЕ. КАРАКТЕРИСТИЈИ-КОМБИНИРАН ФИЛТЕР СО ДВА СТРУКТУРИРАНИ ФИЛТРИ СО ТЕРМИЧКИ ВРЗАНИ ВЛАКНА КОИ СОДРЖАТ ПОЛИПРОПИЛЕН И ПОЛИЕТИЛЕН, БЕЗ ХЕМИКАЛИИ И ВРЗИВА. ПРИРОДЕН АНТИБАКТЕРИСКИ. ДИМЕНЗИИ 294 X 294 X 297MM ТЕЖИНА 960G (± 100) МАТЕРИЈАЛ НА РАМКАТА ЗА ФИЛТЕР РАМНИОТ МЕДИУМ Е ИЗРАБОТЕН ОД ЕКОЛОШКИ ПОЛИПРОПИЛЕН

Слични производи