АПАРАТ ЗА ШЕЌЕРНА ВОЛНА GOCLEVER KITCHEN COTON CANDY


Производител: GOCLEVER
Шифра: 785648
Достапност:
Цена:
1,699 ден.

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ НА ШЕЌЕРНА ВОЛНА ИДЕАЛЕН ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА МОЌНОСТ: 500 W ДИЈАМЕТАР НА САДОТ: 29,5СМ ДИМЕНЗИИ: 30 x 28 x 28 СМ СТИЛСКИ ДИЗАЈН, РОЗЕВА БОЈА НА КУЌИШТЕТО ДОДАТОЦИ-ШЕЌЕРНА ЛАЖИЧКА-ДОЗЕР, 10 СТАПЧИЊА ЗА ПРАВЕЊЕ ШЕЌЕРНА ВОЛНА СТАБИЛНА КОНСТРУКЦИЈА -ИЗРАБОТКА ОД ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И ЗА ЧИСТЕЊЕ НЕЛИЗГАЧКИ, ВШМУКУВАЧКИ НОГАРКИ

Слични производи