Техномаркет - ПРОЧИСТУВАЧ BLUEAIR PURE 221PAC

ПРОЧИСТУВАЧ BLUEAIR PURE 221PAC


Производител: BLUEAIR
Шифра: 785660
Достапност: залиха
Цена:
22,149 ден.

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ОПТИМАЛНА ЕФИКАСНОСТ ДО 50 М2 ПРОЧИСТУВАЊЕ И ПРЕРАБОТКА НА ВОЗДУХОТ ВО ПРЕДВИДЕНАТА ОПТИМАЛНА КВАДРАТУРА-5 ПАТИ МОЌ НА ЗАДРЖУВАЊЕ НА ШТЕТНИ МАТЕРИИ ПОЛЕН-590 М3/Ч ЧАД 590 М3/Ч ПРАШИНА-590 М3/Ч МИРИСИ, АЛЕРГЕНИ, МУВЛА И ДР. ШТЕТНИ МАТЕРИИ ДИМЕНЗИИ-516/330/330 ДОДАТНИ ФИЛТРИ КОИ ГИ КОРИСТИ-ФИЛТЕР СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН, ХЕПА ФИЛТЕР ИНДИКАТОР ЗА ФИЛТЕР ТРИ НИВОА НА РАБОТА НИВО НА БУЧНОСТ-31-56 ДБ УНИКАТЕН МОДЕРЕН ДИЗАЈН-ИЗБОР НА ПОВЕЌЕ БОИ ЛЕСНО РАКУВАЊЕ СО УРЕДОТ, ЕДНО КОПЧЕ ЛЕСНО ОТСТРАНУВАЊЕ И МЕНУВАЊЕ НА ФИЛТЕР 360 СТЕПЕНИ ДЕЛУВАЊЕ ВО ПРОСТОРОТ ИДЕАЛЕН ЗА ДОМАШНИ УСЛОВИ, ПРОСТОРИИ КАДЕ ШТО СЕ ПУШИ, КАНЦЕЛАРИИ, ОРДИНАЦИИ, ПРОЧИСТУВАЊЕ НА 99% ШТЕТНИ МАТЕРИИ ОД ВОЗДУХОТ

Слични производи