Техномаркет - ПРОЧИСТУВАЧ ROWENTA PU-6020F0

ПРОЧИСТУВАЧ ROWENTA PU-6020F0


Производител: ROWENTA
Шифра: 785665
Достапност: залиха
Цена:
18,999 ден.

ПРОЧИСТУВАЧ ЗА ВОЗДУХ ПРЕДВИДЕНА РАБОТНА ПОВРШИНА ДО 80 М2 ПРОМЕНА НА ВОЗДУХОТ ВО ТЕКОТ НА ЕДЕН ЧАС ВО ПРЕДВИДЕНАТА ОПТИМАЛНА КВАДРАТУРА-5 ПАТИ ЧЕТИРИ НИВОА НА ФИЛТРИРАЊЕ ПРОФИЛТЕР ФИЛТЕР СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН ХЕПА ФИЛТЕР NANO CAPTUR ФИЛТЕР ТИВОК РЕЖИМ НА РАБОТА-28-52 ДБ ЗАДРЖУВА 95,97 0Д ШТЕТНИТЕ МАТЕРИИ И ЗАГАДУВАЧИ НА ВОЗДУХОТ ПРОТОК НА ВОЗДУХ 345 M3 / H ЕФИКАСЕН ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ЧАД, МУВЛА, МИРИСИ, ХЕМИСКИ СУПСТАНЦИИ, МИКРООРГАНИЗМИ, ВИРУСИ, АЛЕРГЕНИ, РМ2 И ДРУГИ СИТНИ ЧЕСТИЧКИ ШТЕТНИ ЗА ЗДРАВЈЕТО.

Слични производи