Техномаркет - ПРОЧИСТУВАЧ BLUEAIR CLASSIC 680I

ПРОЧИСТУВАЧ BLUEAIR CLASSIC 680I


Производител: BLUEAIR
Шифра: 785693
Достапност: залиха
Цена:
59,199 ден.

ПРЕДВИДЕНА ОПТИМАЛНА ПОВРШИНА 72M2 ГОЛЕМИНАТА НА ПРОСТОРИЈАТА СЕ БАЗИРА НА 2,32 М ВИСИНА НА ТАВАНОТ. АКО ТАВАНИТЕ СЕ ПОВИСОКИ, ПРОЧИСТУВАЧОТ НА ВОЗДУХ ЌЕ ГО ЧИСТИ ВОЗДУХОТ, НО СО МАЛКУ ПОНИСКИ ВРЕДНОСТИ ПРОЧИСТУВАЊЕ- ЧАД-850M3 НА ЧАС ПРАШИНА-850M3 НА ЧАС ПОЛЕН-1087M3 НА ЧАС ПРОМЕНА НА ВОЗДУХОТ НА ЧАС 5 ПАТИ ДИМЕНЗИИ (Ш X Ш X Д) 660 Х 500 Х 340 ММ ТЕЖИНА НА ПРОИЗВОДОТ 14 КГ ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 15-100 ВАТИ НИВО НА ЗВУК 32 - 62 DB (A) ИНТЕГРИРАНИ СЕНЗОРИ ЗА ВОЗДУХ ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ (ПРЕКУ АПЛИКАЦИЈАТА BLUEAIR FRIEND) ТАЈМЕР ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ / ИСКЛУЧУВАЊЕ (ПРЕКУ АПЛИКАЦИЈАТА BLUEAIR FRIEND) ИНДИКАТОР ЗА ЗАМЕНА НА ФИЛТЕР ОПЦИИ ЗА КОНТРОЛА НА БРЗИНАТА 1 - 2 - 3 ВОЗДУШЕН ИЗЛЕЗ ОД ГОРНАТА СТРАНА И СТРАНИЧНО ВЛЕЗ НА ВОЗДУХ ОД ДНОТО, ОДНАЗАД И СТРАНИЧНО

Слични производи