ELECTROLUX EJ-2301AOW


Производител: ELECTROLUX
Шифра: 9121851
Достапност: залиха
Цена:
15,499 ден.

Смарт цена:
12,999 ден.

ЛАДИЛНИК СО ГОРНА КОМОРАЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖУВАЊТЕ 184ЛКАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊТЕ 44Л 4 СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ НИВО НА БУЧАВОСТ 40 DBДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 140/55/60

Слични производи