WHIRLPOOL WTE -2211 IS


Производител: WHIRLPOOL
Шифра: 9131377
Достапност: залиха
Цена:
14,999 ден.

Смарт цена:
12,999 ден.

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИККАПАЦИТЕТ НА ОДРЖАВАЊТЕ 187ЛКАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊТЕ 40ЛЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+АВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊТЕСТАКЛЕНИ ПОЛИЦИДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 144/54/58 Гаранција: 24 месеци

Слични производи