GORENJE RK-6191AW


Производител: GORENJE
Шифра: 9131933
Достапност: залиха
Цена:
22,490 ден.

Смарт цена:
20,739 ден.

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕРЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖУВАЊТЕ 225ЛКАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊТЕ 96ЛНИВО НА ШУМ 40 DB(A)XXL SPACEBOXCRISPZONE-HUMIDITYCONTROLLED ОСВЕТЛУВАЊТЕFROSTLESSФРЕОН R600AДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 185/60/64

Слични производи