GORENJE NRK-6191TW


Производител: SAMSUNG
Шифра: 9135805
Достапност: залиха
Цена:
30,299 ден.

Смарт цена:
29,990 ден.

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕРЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A+КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖУВАЊТЕ 222КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊТЕ 5ЕЛЕКТРОНСКА КОМАНДАБУЧАВОСТ 42 DBКАПАЦИТЕТ НА МРЗНЕЊТЕ 5 KG/24H3 ФИОКИ ВО ЗАМРЗНУВАЧБОJА INOXДИМЕНЗИИ В/Ш/Д - 185/60/60 SM Гаранција: 60 месеци

Слични производи