ELECTROLUX EJ-2801AOW2


Производител: ELECTROLUX
Шифра: 9136576
Достапност: залиха
Цена:
17,999 ден.

Смарт цена:
15,999 ден.

ЛАДИЛНИК СО ГОРНА КОМОРАЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИК 215 Л.КАПАЦИТЕТ НА КОМОРА 50 .СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИПРОСТОР ЗА ЗЕЛЕНЧУКНИВО НА БУЧАВОСТ 40 DB.ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д -159/54,5/60 Гаранција: 24 месеци

Слични производи