GORENJE RK-61FSY2W


Производител: GORENJE
Шифра: 9138068
Достапност: залиха
Цена:
25,990 ден.

Смарт цена:
23,990 ден.

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕРЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+КАПАЦИТЕТ ЗА ОДРЖУВАЊТЕ 228ЛКАПАЦИТЕТ ЗА ЗАМРЗНУВАЊТЕ 96ЛAIRPOWERIONAIR JОНИЗАТОР НА ВОЗДУХОТPULLOUT ЛЕСНО ВАДЕЊТЕ НА ПОЛИЦИТЕ FRESHZONECRISPZONEFROSTLESS ТЕХНОЛОГИJА НА ЛАДЕЊТЕ ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 185/60/64

Слични производи