WHIRLPOOL BLF-8121 OX


Производител: WHIRLPOOL
Шифра: 9143042
Достапност: залиха
Цена:
21,999 ден.

Смарт цена:
17,499 ден.

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕРЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖУВАЊТЕ 228 L.КАПАЦИТЕ НА ЗАМРЗНУВАЊТЕ 111 L.СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИLED ОСВЕТЛУВАЊТЕБУЧАВОСТ 38 DBБОJА INOXДИМЕНЗИ В/Ш/Д -188,5/60/65 Гаранција: 24 месеци

Слични производи