WHIRLPOOL BLF-9121OX


Производител: WHIRLPOOL
Шифра: 9143183
Достапност: залиха
Цена:
23,999 ден.

Смарт цена:
22,499 ден.

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИККАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ 258 ЛКАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 111 ЛЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+АВТОМАТСКО ЧИСТЕЊТЕЛЕД ОСВЕТЛУВАЊТЕСТАКЛЕНИ ПОЛИЦИДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 201/60/65

Слични производи