WHIRLPOOL BLF-9121W


Производител: WHIRLPOOL
Шифра: 9143184
Достапност: залиха
Цена:
21,999 ден.

Смарт цена:
18,599 ден.

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИККАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ 258 ЛКАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 111 ЛЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+АВТОМАТСКО ЧИСТЕЊТЕЛЕД ОСВЕТЛУВАЊТЕСТАКЛЕНИ ПОЛИЦИДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 201/60/65 Гаранција: 24 месеци

Слични производи