VOX KK-3200


Производител: VOX
Шифра: 9151217
Достапност: залиха
Цена:
15,499 ден.

Смарт цена:
12,999 ден.

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕРЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖУВАЊТЕ 172 LКАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊТЕ 67 LРАЧНО ОТОПУВАЊТЕАНТИБАКТЕРИСКА ЗАШТИТА2 ФИОКИ ВО ЗАМРЗНУВАЧКАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊТЕ 5G/24H4 ПРЕГРАДИ НА ВРАТА3 СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИСАД ЗА ЛЕДФРЕОН R 600AБОJА БЕЛАДИМЕНЗИИ В/Ш/Д - 170/54/61 CM. Гаранција: 60 месеци

Слични производи