INDESIT LR-8S1 X


Производител: INDESIT
Шифра: 9151812
Достапност: залиха
Цена:
22,999 ден.

Смарт цена:
17,999 ден.

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИККАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ 228 ЛКАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 111 ЛЛЕД ОСВЕТЛУВАЊТЕАВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊТЕЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 187/60/64 Гаранција: 24 месеци

Слични производи