LIEBHERR CTNEF-5215


Производител:
Шифра: 9152571
Достапност: залиха
Цена:
45,999 ден.

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ КЛАСА А ++ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИJА 270 KWH / AВКУПЕН КАПАЦИТЕТ ВО ОДДЕЛОТ ЗА ОДРЖУВАЊТЕ 332 LПРОСТОР ЗА БРЗО ЛАДЕЊТЕ -ПОЛИЦА ЗА ЧУВАЊТЕ НА ВИНО -ПРЕГРАДА ЗА СКЛАДИРАЊТЕ СВЕЖА ХРАНАВКУПЕН КАПАЦИТЕТ ЗА ЗАМРЗНУВАЊТЕ 86 LНАJНИСКА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЧУВАЊТЕ НА ВИНО FROST-FREE ВО ДЕЛОТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ ОДРЖУВАЊТЕ НА ПРОДУКТИТЕ 24 ЧАСА ПРИ ДЕФЕКТИКАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊТЕ 10 КГБУЧАВА 40 DB (A) Гаранција: 36 месеци

Слични производи