MAX PINKI-12"017 VELOSIPED


Производител: MAX
Шифра: 9152576
Достапност: залиха
Цена:
3,199 ден.

Смарт цена:
2,719 ден.

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕДГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА: 12"┬аПРЕДНА И ЗАДНА КОЧНИЦА┬аШТИТНИК ЗА ЛАНЕЦОТ┬аПОМОШНИ ТРКАЛА┬аПРЕДЕН БРАНИКПРЕДНА КОРПА┬аЗАДНА КОРПА ЗА КУКЛА┬аРЕСИ НА РАЧКИТЕ┬аУКРАСНО SВОНЧЕ Гаранција: 6 месеци

Слични производи