MAX-SUPER MAX-16"017 VELOSIPED


Производител: MAX
Шифра: 9152580
Достапност: залиха
Цена:
3,599 ден.

Смарт цена:
3,059 ден.

ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА: 16"┬аПРЕДНА КОЧНИЦА┬аЗАДНА КОНТРА КОЧНИЦА┬аШТИТНИК ЗА ЛАНЕЦОТ┬аПОМОШНИ ТРКАЛА┬аУКРАСНО SВОНЧЕ┬аШИШЕ ЗА ВОДА СО ДРЖАЧ Гаранција: 6 месеци

Слични производи