PANASONIC KX-TU329FXME


Производител: PANASONIC
Шифра: 9152964
Достапност: залиха
Цена:
4,499 ден.

Смарт цена:
3,299 ден.

БОJА МЕТАЛИК СИВАКАМЕРА 2 МПFM РАДИО ПРИЕМ ДИСПЛЕJ ВО БОJА TFT ДИСПЛЕJ (БЕЛА ПОЗАДИНА) ВТОР ДИСПЛЕJ /GPSBLUETOOTH 2 НАЧИНИ ЗА ПОЛНЕЊТЕ НА БАТЕРИJАТА / СТАНИЦА ЗА ПОЛНЕЊТЕ, ДИРЕКТНО ПОВРЗУВАЊТЕИМЕНИК ТЕЛЕФОН МАКС. 200ДИМЕНЗИИ (Ш X В X Д) 53 MM X 104 MM X 24 MMТЕЖИНА ТЕЛЕФОН ОКОЛУ 114 GUPTIME ВРЕМЕ ЗА РАЗГОВОР ОКОЛУ 5 Ч ВРЕМЕ НА МИРУВАЊТЕ ПРИБЛ 600 Ч

Слични производи