Техномаркет - Активни конкурси

ОГЛАС ЗА ПРОДАВАЧ:

Во согласност со актуелните и планираните развојни активности Техномаркет Македонија бара вредни, стручни и совесни личности за следниве позиции: Продавачи 

Потрени квалификации:

 • Минимум ССС
 • Пожелно е претходно работно искуство во продажба на бела техника, ТВ, аудио и видео опрема
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност

 ШТО НУДИМЕ?

Работа во модерна, растечка компанија. Компетитивна плата и услови за работа. Позитивна и флексибилна работна атмосфера. Сите заинтересирани кандидати своето CV и портфолио да ги испратат на vrabotuvanje@tehnomarket.com.mk. Апликациите без овие информации нема да се земат во предвид. Ви посакуваме успех.

ОГЛАС ЗА МОНТЕР НА КЛИМА УРЕДИ:

ДППУ ТЕХНОМАРКЕТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје е брзо растечка компанија која нуди можност за постојан развој и професионално усовршување на своите вработени.

ТЕХНОМАРКЕТ  бара 2 стручни лица за сервис и монтажа на клима уредисо место на вршење на работните задачи во Скопје.

 

Од кандидатот очекуваме:

 • Претходно работно искуство во сервис и монтажа на клими уреди; 
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија,
 • Способност за работа со временски рокови и подготвеност за работа на висина,
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија,
 • Основно познавање на работа со компјутер,
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност,
 • Изразена желба за учење и напредување во струката.

Задачи и одговорности:

 • Сервис, монтажа и демонтажа на клима уреди,
 • Следење, дијагностицирање и остранување на настанати дефекти,
 • Точно и редовно следење на работните налози,
 • Одржување комуникација со клиентите за временски рокови,
 • Континуирано учење.

Што нудиме:

 • Работа  40 часа неделно;
 • Редовни месечни примања и додатоци согласно Закон и бонуси за успешно работење,
 • Обуки и напредок во кариерата

 

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на e-mail: vrabotuvanje@tehnomarket.com.mk, со назнака: Оглас за Сервисер и монтер на клими уреди воСкопје.