Техномаркет - Аплицирај

Аплицирај

 

Крајниот корисник, физичко лице со адреса на , е-маил , на ден 16.05.2022 .г го пријавува следниот електричен и електронски отпад за превземање од горенаведената адреса.

Износ на вредносен ваучер

Ред.бр Категорија Вид на електричен отпад Превземање од домот на корисникот Корисникот сам ја носи во техномаркет
1 Шпорет габаритен 300 ден. 400 ден.
4 Машина за перење габаритен 300 ден. 400 ден.
5 Машина за садови габаритен 300 ден. 400 ден.
6 Бојлер макс 30 l негабаритен 100 ден.
7 Бојлер макс 50 l негабаритен 100 ден.
9 Фрижидер/замрзнувач до 150 l габаритен 300 ден. 400 ден
10 Фрижидер/замрзнувач 150 l - 300 l габаритен 300 ден. 400 ден
11 Фрижидер/замрзнувач над 300 l габаритен 300 ден. 400 ден.
12 Клима габаритен 300 ден. 400 ден.
20 CRT TV 45-70cm габаритен 300 400 ден.
21 CRT TV 71-80cm габаритен 300 400
22 CRT TV 81-110cm габаритен 300 400 ден.
13 Мали кујнски апарати (пегла, правосмукалка, бојлер проточен 10л, миксер, фен, видео, мини систем, кварцна печка, принтер) негабаритен 100 ден.
2 Мини шпорет негабаритен 100 ден.
3 Микробранова печка негабаритен 100 ден.
8 Маслени радијатори негабаритен 100 ден.
14 Компјутер (куќиште со тастатура) негабаритен 100 ден.
15 Лаптоп негабаритен 100 ден.
16 Принтер A3 или поголем негабаритен 100 ден
17 Монитор (CRT,TFT,LCD) негабаритен 100 ден.

ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР СЕ ИЗДАВА ЗА САМО ЕДЕН ГАБАРИТЕН ПРОИЗВОД И НА ИСТИОТ МОЖАТ ДА БИДАТ ДОДАДЕНИ ПОВЕЌЕ МАЛИ АПАРАТИ.


 Добиената Потврда-ваучер, сопственикот може да ја искористи како попуст на производ при секое идно купување во СИТЕ продажни места на Техномаркет, НАЈДОЦНА ВО РОК ОД 30 ДЕНА ОД ДАТУМОТ НА ИЗДАВАЊЕ. Со износот на еден ваучер, може да се покрие максимум 30% од малопродажната цена на еден нов производ. Потврда - ваучерот не може да се замени за пари.

 

Јас, , со оваа изјава давам/не давам согласност на ДППУ ТЕХНОМАРКЕТ МАКЕДОНИЈА дооел Скопје да ги користи и обработува моите лични податоци наведени во потврдата, за потребите на промотивни и рекламни цели, како и да ги чува во збирката на лични податоци, се додека има потреба од истите, по што истите ќе бидат избришани/уништени согласно законот за заштита на лични податоци. Го задржувам правото во секое време повлекувањеТо на согласноста да го дадам писмено или Во било која друга форма.

 

Апликација за преземање на електронски и електричен отпад