Техномаркет
Bosch Ви подарува - безгрижни години!
Машни за перење алишта со врвен квалитет и одлични перформанси, сега покрај квалитетот добивате и 5 годишна сигурност во 2 едноставни чекори!
Во периодот од 1 октомври до 31 декември 2018 година, доколку купите и ја регистрирате вашата
машина за перење или машина за сушење алишта од Bosch, добивате подарок 5 годишна гаранција.
За да ја регистрирате вашата машина и да ја добиете 5 годишната гаранција кликнете тука