Техномаркет

 Samsung 5 години гаранција

За најдоброто уживање важни се квалитетот и безгрижноста .


QLED телевизорите покажаа квалитет и овозможија ново искуство кое Ве преместува во реалноста. Со нив имате можност во секоја сцена да се нурнете уште подлабоко и пореално.


Со амбиенталниот начин на работа Вашиот телевизор станува многу повеќе од традиционален домашен уред. Вашиот дом ќе го исполни со врвни декоративни содржини кои можете сами да ги изберете.


Со QLED телевизорите почнувате да го создавате Вашиот паметен дом. QLED серијата од 2019 година е компатибилна со уште повеќе уреди, што значи дека можете да ги поврзете и да уживате.


Сите овие карактеристики корисни се за современиот начин на живеење, но покрај нив важно е да ја имате и безбедноста која ќе Ви овозможи подолго задоволство. Затоа искористете ја можноста да добиете петгодишна гаранција на купениот телевизор од QLED серијата.

 

Промоцијата трае од 22.11.2019. дo 15.01.2020. и се однесува на купување на QLED модели од 2019 година a се остварува со испраќање на следниве податоци на е-пошта адресата ce.promo@samsung.com и тоа во рок од 30 дена од датумот на издавање на сметка: име, презиме, е-пошта адреса, поштенска адреса (поради доставување на гаранцијата), приказ (скен) на фискалната сметка од продажното место, модел и сериски број на уредот.

.
Aкцијата важи од 22.11.2019 дo 15.01.2020.

 

Деталите и условите за промоција ќе ги најдете тука

 

Листата на модели вклучени во промоцијата можете да ја пронајдете тука.