Техномаркет

bf popusti

 

ТРАДИЦИОНАЛНО! Black Friday во Техномаркет!

Местото каде се случи првиот Black Friday во Македонија, Техномаркет, повторно и оваа година ги изненадува своите потрошувачи со неверојатни попусти и најниски цени на преку 1.000 производи од сите категории.

Портали

Порталите за првиот Black Friday во Македонија одржан во Техномаркет

 

Од 23 до 25 ноември, вратите на нашите маркети ке бидат отворени од 9:00 часот за НАЈГОЛЕМИОТ BLACK FRIDAY викенд досега!
Не пропуштајте ја оваа НЕПОВТОРЛИВА можност да бидете први и да купите производи со НАЈДОБРИ ЦЕНИ бидејќи количините се ограничени.

Prv Black Friday vo Makedonija

 

 Дел од нашата понуда со големите Black Friday попусти можете да ја видите во нашиот каталог а целосната понуда со сите производи кои што се на акција може да ја видите тука