Техномаркет - АКЦИЈА - Electrolux подароци

Electrolux го подобрува живеењето со повторно откривање на вкусот, грижата и искуствата за благосостојба, правејќи го животот попријатен и одржлив за милиони луѓе.

 

Како водечка глобална компанија за апарати за домаќинство, Electrolux продава околу 60 милиони производи за домаќинство на повеќе од 150 пазари секоја година.

 

Electrolux работи од 1919 година. Седиштето се наоѓа во Стокхолм, Шведска.

 

Производите на Electrolux вклучуваат фрижидери, машини за миење садови, машини за перење, шпорети, правосмукалки, климатизери и мали апарати за домаќинство. Групацијата е единствениот производител на уреди во светот кој нуди целосни решенија за потрошувачите.

 

Сега, со новата промотивна акција, имате можност да ги уживате сите поволности на вашите нови Electrоlux уреди, и да добиете пригодни подароци.

 

За секоја кумулативна сметка над 22.000 ден. од вградна техника:

- подарок СЕТ ЗА ПИЦА (Камен за печење пица, дрвена лопатка,сечило за пица)

 

За купување на било која машина за перење од Electrolux серија 600

- подарок ПЕГЛА Electrolux EDB-5210

 

За купување на машина за перење од Electrolux серија 700/800

- подарок ПРАВОСМУКАЛКА Electrolux EEQ-20 или Electrolux EEQ-30

 

Зо купување на било која машина за сушење од Electrolux серија 600/700

- подарок ЕЛЕМЕНТ ЗА СПОЈУВАЊЕ СО ФИОКА ЗА АЛИШТА

 

За купување на било која машина за сушење од Electrolux серија 800

- подарок ПРАВОСМУКАЛКА Electrolux ESPC-71DB

 

За да остварите право на подарок, регистрирајте го Вашето купување со испраќање на следните податоци на е-поштата electroluxpromocija@tehnomarket.com.mk и тоа во рок од 30 дена од датумот на издавање на сметката: име, презиме, е-пошта, домашна адреса (поради испорака на подарокот ), приказ (скен) од фискалната сметка од продажното место.

 

 

Промоцијата трае од 03 дo 22 април 2020.

 

 

Условите на промоцијата можете да ги најдете тука.