Техномаркет - Специјална промоција на Samsung бела техника со заштеда до 25%!

Заштедата до 25% се остварува при купување на одредени Samsung модели на машини за перење на алишта, машини за сушење на алишта, комбинирани машини за перење и сушење на алишта, фрижидери и вградени кујнски уреди (фрижидери, рерни, плочи за готвење и машини за садови) во периодот од 15.05. дo 30.06.2020. Промоцијата 5 години гаранција важи за одредени фрижидери, машини за перење на алишта, вградени кујнски уреди и правосмукалки купени од 15.02. дo 30.06.2020. повеќе информации може да се најде на samsung5godinigarancija.mk

 

Промоцијата трае во назначениот период или до истекот на залихите.


*Tочниот износ на процент на заштеда се разликува во зависност од производот и неговата цена во овластените Samsung продавници, за што купувачот може да се информира во овластеното Samsung продажно место.