Техномаркет

 

клими субвенции

Како дел од мерките за намалување на загаденоста на воздухот, а воедно и за поекономично греење, град Скопје доделува субвенции за купување на ИНВЕРТЕР клима уреди до 50% но не повеќе од 15.000 денари од вредноста на клима уредот. Со тоа добивате шанса да купите инвертер клима уред за само 9.999 денари!

 ТЕХНОМАРКЕТ со цел да им излезе во пресрет на своите потрошувачи, нуди СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДАза купување на инвертер клими со субвенција. СПЕЦИЈАЛНАТА ПОНУДА вклучува специјални цени, гратис монтажа*, како и СПЕЦИЈАЛНА МОЖНОСТ ЗА ВРАЌАЊЕ на уредот во рок од 30 дена.

  Секој потрошувач кој ќе купи инвертер клима уред од ТЕХНОМАРКЕТ во рокот предвиден од град Скопје, и кој ќе поднесе барање за субвенција, во случај барањето да не му се одобри, односно да не добие субвенција, ќе може во рок од 30 ДЕНА од датумот на купувањето,  клима уредот да го врати во Техномаркет. Условот за поврат на средствата е клима уредот да не биде монтиран, односно да биде во исправна состојба, спакуван во оригинална амбалажа и со сите оригинални елементи.

 

Сега е многу полесно, искористете ја оваа неодолива понуда, погледнете ги сите инвертер клима уреди и изберете го моделот кој највеќе ви одговара!

 

   КЛИКНЕТЕ ТУКА ДА ЈА ВИДИТЕ ЦЕЛАТА ПОНУДА!

 

Условите за користење на субвенциите можете да ги погледнете тука

*Гратис монтажа важи за сите PANASONIC клима уреди и NEO PURE G18R32