Техномаркет - BLACK FRIDAY 2020

BLACK FRIDAY ВО ТЕХНОМАРКЕТ!

 

Најголемиот шопинг настан во годината пристигна!
Само од оваа среда до понеделник, ПРАЗНИК НА ВРТОГЛАВИТЕ ПОПУСТИ. Направете место во вашиот дом за нов телевизор, фрижидер, машина за перење или клима, или за се заедно зашто овие цени едноставно не се пропуштаат! Побрзајте, тоа што го чекавте цела година ве чека во TЕХНОМАРКЕТ!
Погледнете го каталогот или разгледајте ја огромната понудата во секоја категорија.