Техномаркет - Колку повеќе, толку подобро!

ГОЛЕМА АКЦИЈА НА ВГРАДНИ АПАРАТИ

КОЛКУ ПОВЕЌЕ, ТОЛКУ ПОДОБРО!

Купи повеќе - заштеди повеќе.

Од 29 март до 24 Април, само во ТЕХНОМАРКЕТ, единствена шанса да купите вградни апарати вашиот дом и да заштедите и до неверојатни 28%!

- За купување на еден производ од понудата добивате 20% попуст.

- За купување на два производа добивате 24% попуст на двата производа.

- За купување на три или повеќе производи добивате 28% попуст на сите три производи.

Попустот се однесува само за купување на апарати од ист бренд и различна категорија.

Акцијата не може да се комбинира со други акции, како ваучери, онлајн попусти, кешбек и сл.

Акцијата важи само за избраните модели прикажани на летокот и веб страната на Техномаркет.