Техномаркет - NEO клима + ПОДАРОК ваучер

COOL ЛЕТНА ПОНУДА!

Победете ги летните горештини со новиот супер моќен член на NEO семејството на клима уреди - NEO LC COMPACT  Инвертер клима уред, и добијте ПОДАРОК ваучер со вредност од 3.000 денари!

Изберете го моделот според Вашите потреби и заштедете пари и електрична енергија за ладење и греење!

 

  

 + 

NEO LC COMPACT 18000 BTU WiFi Inverter  

 

 NEO LC COMPACT 12000 BTU WiFi Inverter

 

*Со купување на NEO LC COMPACT 12/18000 BTU Inverter клима уреди во период од 7 до 25 Јули, добивате вредносен ваучер со вредност од 2.500 односно 3.000 денари.

** Ваучерите може да се користат за купување на производи од бела техника и мали апарати за домаќинство на акциските СМАРТ цени во сите салони на ТЕХНОМАРКЕТ.

 *** Ваучерите се со важност од 30 дена од денот на издавањето.