Техномаркет - Big Smart Savings


 BIG SMART SAVINGS!

КУПИ И ЗАШТЕДИ ПАМЕТНО - ГОЛЕМА АКЦИЈА СО ГОЛЕМИ ЗАШТЕДИ ВО ТЕХНОМАРКЕТ

Од 17 септември до 8 Октомври, традиционално, голема акција со големи заштеди на апарати од бела техника, мали апарати за домаќинство, телевизори, смартфони, аудио/видео и ИТ опрема.

КУПУВАЈТЕ ПАМЕТНО, искористете ги поволностите на СМАРТ картичката, заштедете и добијте БЕСПЛАТНА ДОСТАВА* на вашиот производ!  Погледнете ги понудите на производите, изберете и купете СЕГА!
√ НЕВЕРОЈАТНИ ЦЕНИ
√ СУПЕР ПОПУСТИ
√ ГОЛЕМИ ЗАШТЕДИ
√ БЕПЛАТНА ДОСТАВА

 

 

 

 

* Бесплатната достава се однесува на производи со цена поголема од 1.000 ден.  Достава во региони се наплаќа 300 ден.  За производи купени онлајн, со цена помала од 1.000 ден. доставата се наплаќа 150 ден.