Техномаркет - Светски брендови

 

 

 

е основана во Германија пред повеќе од еден век на едноставна филозофија: сè што дизајнира треба да биде совршено и во форма и во функција. Сите уреди на AEG нудат извонредни перформанси, разновидност и доверливост заедно со извонредна естетика. Од водечка позиција со првата автоматска машина за перење во светот во 1950 година, до пионерска употреба на технологијата на топлинска пумпа во машините за сушење; од дизајнирање на првата „зелена“ палета во светот, до првата генерација на индукциски плочи за готвење, AEG е во првите редови на речиси секој вид технологија што ја земаме здраво за готово во домот. Погледнте ги производите на AEG тука https://bit.ly/3mI6Uvm

Погледнте ги производите на AEG тука https://bit.ly/3mI6Uvm

 

 

   е водечка глобална компанија за апарати која го обликува животот на подобро повеќе од 100 години. Електролукс ги усовршува искуствата во готвењето, грижа та и благосостојба за милиони луѓе, секогаш стремејќи се да бидеме во првите редови на одржливоста во општеството преку нашите решенија и операции. Под нашите брендови, вклучувајќи ги Electrolux, AEG и Frigidaire, продаваме приближно 60 милиони производи за домаќинството на приближно 120 пазари секоја година.

Погледнте ги производите на Electrolux тука https://bit.ly/3bDXo6a 

 

 

 е германско-швајцарски мултинационален производител на апарати за ладење и замрзнување. Опремата за ладење и замрзнување од Liebherr има белег на квалитет, доверливост и долговечност со децении. Благодарение на иновативните технологии и висококвалитетните материјали, нашата опрема е особено удобна и енергетски ефикасна. Ова се однесува и на домашна и професионална употреба во трговијата, занаетчиството, гастрономијата, трговијата и трудот. Погледнте ги производите на LIEBHERR тука https://bit.ly/3wiai3u

Погледнте ги производите на LIEBHERR тука https://bit.ly/3wiai3u

 

 

  дизајнира домашни и кујнски апарати повеќе од 125 години, постојано подигајќи ги стандардите за потивки, поефикасни и производи со интегриран дизајн. Во Bosch правиме кујнски апарати кои се измислени за цел живот. Со трајна посветеност на квалитетот и дизајнот, нашите производи ве оставаат слободни да ги уживате сите радосни моменти во животот.  

Погледнте ги производите на BOSCH тука https://bit.ly/3n2irWy