Техномаркет - ROWENTA XD6060 FO ACTIVE CARBONE ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧ

ROWENTA XD6060 FO ACTIVE CARBONE ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧ


Производител: ROWENTA
Шифра: 1545649
Достапност: залиха
Редовна Цена:
1,099 ден.

ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧ АКТИВЕН ЈАГЛЕРОДЕН ВОДОРОД ПРОЧИСТУВАЊЕ НА -ЧАД, МИРИСИ,ХЕМИСКИ ЗАГАДУВАЧИ (PVCs)

Слични производи