Техномаркет - FAVORIT MS-3000 INOX МАШИНА ЗА САДОВИ

FAVORIT MS-3000 INOX МАШИНА ЗА САДОВИ

-18%

Производител: FAVORIT
Шифра: 29286114
Достапност: залиха
Редовна Цена:
16,999 ден.

SMART цена:
13,999 ден.

MАШИНА ЗА САДОВИ МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ: 10 КОМПЛЕТИ 6 ПРОГРАМИ БРЗ ПРОГРАМ 30 MIN. НА 40 C ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: А++ КЛАСА НА СУШЕЊЕ: A ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА ЗА (СТАНДАРДЕН ЦИКЛУС):11 L ТРАЕЊЕ НА ПРОГРАМА (СТАНДАРДЕН ЦИКЛУС): 198 МИН ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА (СТАНДАРДЕН ЦИКЛУС): 0,73 KWH ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА ПРИЛАГОДУВАЧКА КОРПА БОЈА: ИНОКС ON/OFF КОПЧЕ РАЧКА НА ВРАТАТА START/PAUSE КОПЧЕ КОПЧЕ НА ВРТЕЊЕ ЗА СЕЛЕКТИРАЊЕ НА ПРОГРАМИТЕ ИНДИКАТОР ЗА ТЕКОТ НА РАБОТАТА НА ПРОГРАМАТА ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТИГ НА СОЛ ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТИГ НА СРЕДСТВО ЗА ПЛАКНЕЊЕ ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д 85/45/60

Слични производи