Техномаркет - FAVORIT MSV-3000 ВГР. МАШИНА ЗА САДОВИ

FAVORIT MSV-3000 ВГР. МАШИНА ЗА САДОВИ

-15%

Производител: FAVORIT
Шифра: 29287228
Достапност: залиха
Редовна Цена:
16,999 ден.

SMART цена:
14,499 ден.

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ: 10 СЕТА САДОВИ 6 ПРОГРАМИ, 4 ТЕМПЕРАТУРИ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: А + КЛАСА НА СУШЕЊЕ: B ПРИЛАГОДУВАЧКА ГОРНА КОРПА КАПАЦИТЕТ: 13 L ВОДА ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА: 0,95 KWH ВНАТРЕШНО СВЕТЛО ЗАШТИТАНА ГРЕЈАЧ ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА ДЕТСКА ЗАШТИТА ЦЕЛОСНО ВГРАДНА ON/OFF КОПЧЕ КОПЧЕ ЗА СЕЛЕКТИРАЊЕ НА ПРОГРАМИТЕ КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА МИЕЊЕ (3, 6 И 9 ЧАСА) ПОЛА ПОЛНЕЊЕ ИНДИКАТОР ЗА СОЛ ИНДИКАТОР ЗА СРЕДСТВО ЗА ПЛАКНЕЊЕ ИНДИКАТОР ЗА ЗАВРШУВАЊЕ НА РАБОТАТА ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д 81,5CM/44,80CM/54,8CM

Слични производи