Техномаркет - TEFAL QT2020E0 ПЕГЛА

TEFAL QT2020E0 ПЕГЛА

-20%

Производител: TEFAL
Шифра: 29288360
Достапност: залиха
Редовна Цена:
30,999 ден.

SMART цена:
24,799 ден.

TEFAL IXEO POWER ALL-IN-ONE ПЕГЛА СО ПАРЕН ГЕНЕРАТОР КОМБИНИРАНА ТЕХНОЛОГИЈА СО ВИСОК ПРИТИСОК НА ПАРЕА И СО ВГРАДЕНА ПАМЕТНА ДАСКА СО ТРИ ПОЗИЦИИ. ПРИТИСОК 5,8 БАРИ ЕРГОНОМСКИ ИСПРАВЕН ДО ХОРИЗОНТАЛЕН ДИЗАЈН ПОВРЗАН СО УЛТРА ЛЕСНА ПЕГЛА, ПОДГОТВЕНОСТ ЗА ОКОЛУ 70 СЕКУНДИ, КУКА ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ПРЕКИНУВАЧ ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ / ИСКЛУЧУВАЊЕ ОТСТРАНЛИВ РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА ДЕТЕКТОР ЗА ПРАЗЕН РЕЗЕРВОАР ИНДИКАТОР ЗА ПОДГОТВЕНОСТ НА ПАРЕАТА КУКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА КАБЕЛОТ ЗА НАПОЈУВАЊЕ ОДВОЈЛИВА ОСНОВА ТРКАЛА ИНТЕГРИРАНА ПАМЕТНА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ СО 3 ПОЗИЦИИ АНТИ-КАЛК ФУНКЦИЈА ЗАГРЕАНА ДАСКА УПОТРЕБА ВЕРТИКАЛНО И ХОРИЗОНТАЛНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА КАМЕНЕЦ

Слични производи