Техномаркет - FAVORIT 4J-LUX СЕТ ФУРНА И ПЛОТНА

FAVORIT 4J-LUX СЕТ ФУРНА И ПЛОТНА

-21%

Производител: FAVORIT
Шифра: 29288389
Достапност: залиха
Редовна Цена:
21,999 ден.

SMART цена:
17,379 ден.

СЕТ ОД ФУРНА И ПЛОТНА НЕЗАВИСНА ФУРНА КАПАЦИТЕТЕТ: 69 L ДИГИТАЛЕН ТАЈМЕР ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A 8 ПОЗИЦИИ НА КОНТРОЛНИТЕ СКЛОПКИ POP IN POP OUT СКЛОПКИ КОНТРОЛНО КОПЧЕ КОПЧЕ ЗА ТЕРМОСТАТ СТАКЛЕНА УПРАВУВАЧКА ТАБЛА СВЕТЛО ВО РЕРНАТА ЕДНА РЕШЕТКА И ДЛАБОКА ТАВА ТУРБО ВЕНТИЛАТОР ГРЕЈАЧИ: ГОРЕ-1200; ДОЛЕ-1100 W ГРИЛ ГРЕЈАЧ: 1000 W ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д 59/59,5/55 CM НЕЗАВИСНА СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА: 4 ЗОНИ НА ГРЕЕЊЕ ГОЛЕМИНА НА ЗОНИТЕ: (2X145MM ОД 1200 W ) (2X 180MM ОД 1800 W) КОНТРОЛА НА ДОПИР ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ПЛОЧАТА ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д: 4,1/59/52 CM

Слични производи